Ons team van vroedvrouwen

Elke week kan je rekenen op de kennis van onze vroedvrouwen.
Je kan steeds terecht bij Cathleen of Hille.

Je kan bij onze vroedvrouw terecht tijdens je zwangerschap en het jaar erna:

  • Ze is een aanspreekpunt als je wil praten over hoe je je voelt, zowel lichamelijk als geestelijk.

  • Ze informeert je over de zwangerschap en de bevalling

  • Ze stelt je gerust bij kleine problemen en geeft raad.

  • Ze geeft je raad om de weeën op te vangen en je ademhaling te controleren;

  • Verzorgt en begeleidt je als er tijdens de zwangerschap complicaties optreden of de zwangerschap eindigt in een miskraam.

  • Neemt de medische zorg voor jou en je baby op in de periode vanaf het ontslag uit het ziekenhuis tot de leeftijd van één jaar. Ze geeft advies bij de verzorging en de voeding van jou baby.

Ik hou van mensen en menselijkheid, samen met ons team en ons netwerk, streef ik naar gezondheid en geluk. Een gezond lichaam in een gelukkige geest en in een zorgzame buurt.

Hille Beels - verpleegkundige - vroedvrouw

Na lange tijd voor mijn gezin gekozen te hebben. Besloot ik in 2015 mijn droomjob nieuw leven in te blazen. Ik ging me opnieuw bijscholen en volgde de opleiding lactatiekunde in Gent. In 2016 startte ik officieel als zelfstandige vroedvrouw/lactatiekundige. Je kan bij mij terecht tijdens de zwangerschap voor informatie en voedingskeuze. Na de bevalling kom ik graag aan huis voor de opvolging van moeder en baby en het gezin in zijn geheel. En natuurlijk hulp bij de borstvoeding en flesvoeding.

Cathleen Gavel - verpleegkundige - vroedvrouw

Als vroedvrouw ben ik heel gepassioneerd bezig met mijn vak. Ik vind het belangrijk om de natuurlijke processen rondom kinderwens, zwangerschap en bevalling zo positief mogelijk te benaderen en te bewaken, maar evenzeer om op de hoogte te blijven van de bestaande en nieuwe technieken die er op de markt zijn. Onder het mom: ‘natuur als het kan, techniek als het moet’. Wetenschappelijke onderbouwing vind ik bovendien een must in de gezondheidszorg.