Team van praktijkassistenten

Wanneer je belt naar de praktijk kom je terecht bij Cindy, Liesbeth of Miranda. Zij zijn er elke dag van 8 tot 19 uur voor jou.

Je kan bij hen terecht voor:

Het is met groot plezier dat ik hier dagelijks kom werken om de patiënten een glimlach en warm onthaal te geven.

Liesbeth Bruggemans

In het verleden werkte ik steeds in personeelszaken, waar voor mij de mensen steeds centraal stonden. Vanaf 2010 heb ik de overstap gemaakt om in de medische sector te gaan werken als medisch secretaresse. Het contact met mensen en daarnaast de administratieve taken spreken me enorm aan.Het is voor mij belangrijk om samen met de patiënt te kunnen zoeken naar een voor hem of haar best passende manier om aan hun vraag tegemoet te komen.In september 2018 ben ik in onze praktijk begonnen als praktijkassistente. Het wisselende karakter en de fijne werksfeer maken dat ik iedere dag met een lach kom werken.

Miranda Claessens

De jeugddroom om als secretaresse/assistente in de medische sector te werken is er altijd geweest. Op 1 januari 2015 heb ik deze droom kunnen verwezenlijken door in de huisartsenpraktijk bij Dokter Van Overloop Maaike te kunnen starten, en nadien bij Medinet Bezalist. Het is met groot plezier dat ik hier dagelijks kom werken om de patiënten een glimlach en warm onthaal te geven. Daar ik hier geboren ben spreekt het persoonlijke en toegankelijke hier mij enorm aan. En ik hoop dat ik dit nog vele jaren kan blijven doen.

Cindy Hugo

Sinds 29 mei 2017 ben ik praktijkassistente bij Medinet Bezalist. Zou het iets voor mij zijn dacht ik toen nog… Bijna een jaar later kan ik hier volmondig “ja“ op antwoorden. Ik heb altijd geweten dat ik graag administratie doe, maar dat het in deze context zo op mijn lijf is geschreven maakt dat ik elke dag met plezier kom werken.