Team van huisartsen

Elke werkdag is er mogelijkheid tot raadpleging en huisbezoek bij de artsen, mits tijdige aanvraag.

Je kan de artsen rechtstreeks telefonisch bereiken voor een korte medische vraag of het bespreken van onderzoeksresultaten

  • op maandag, woensdag en vrijdag van 16.30 tot 17 uur

  • op dinsdag en donderdag van 18.30 tot 19 uur

Ik vind totale zorgomkadering voor patiënten zeer belangrijk. Daarom werk ik graag in dit mooie polderdorp omdat we hier een nauw contact hebben met de patiënten.

Dr. Inne Akkermans

Als huisarts bied ik een luisterend oor voor ieder die met een vraag of een verhaal betreffende zijn welzijn of gezondheid zit. Afhankelijk van het probleem help ik je verder, verwijs ik je door of proberen we samen naar een manier te vinden om je verhaal een plaats te geven. Belangrijk hierbij is jouw levenssituatie: leeftijd, financieel, familie, … Geen enkel verhaal is hetzelfde.

Dr. Sara De Backer

Ik ben eerstejaars huisarts in opleiding of HAIO, wat wil zeggen dat ik afgestudeerd ben als arts, en mij nu verder specialiseer in de huisartsgeneeskunde. Ik heb voor en tijdens mijn opleiding geneeskunde gewerkt als diëtiste. Huisarts worden was echter altijd al mijn grote droom. Het breed scala aan ziektebeelden, het omgaan met alle aspecten van gezondheid en de uiteenlopende rollen die de huisarts hierin kan invullen, zijn slechts enkele van de aspecten van het beroep die mij aantrekken. Maar bovenal hou ik van het diepgaand contact dat men als huisarts heeft met mensen, met hun (levens)verhalen, hun telkens toch verschillende context, hun unieke kijk op leven en gezondheid.

Dr. Helen van der Valk

Ik ben afgestudeerd als huisarts sinds 2017. Hiervoor ben ik twee jaar huisarts-in-opleiding geweest waaronder 1 jaar in Edegem en 1 jaar in deze praktijk. Ook bij Kind en Gezin heb ik in opleiding gewerkt. Ik heb gekozen om in deze praktijk verder als vaste huisarts te blijven werken omwille van de aangename contacten met de patiënten in het landelijke Berendrecht en Zandvliet.

Dr. Goele Noorenberghe

Omdat ik graag dicht bij de patiënten sta, heb ik zeer bewust gekozen om huisarts te worden. Dat nauwe en warme contact is des te mooier in dit prachtige polderdorp. Totale omkadering van de zorg vind ik zeer belangrijk voor patiënten, met als doel zorg op maat aan te bieden. Als huisarts begeleid ik je graag in je volledige zijn.

Dr. Maaike Van Overloop

De keuze om huisarts te worden was een natuurlijk aanvoelen… Ik hou van mensen. Van hoe ze elke dag opnieuw proberen iets van ieder moment te maken. Dat gevoel van ‘wel zijn’ ondersteund wordt door gezond zijn, is vanzelfsprekend tot wanneer het misloopt. Dat is het moment waarop ik dicht bij de mensen wil zorgen om het welzijn zo comfortabel mogelijk te maken. Voor de persoon die mijn zorg wil, maar ook voor iedereen die erbij betrokken is.