Team van verpleegkundigen

Elke werkdag kan je rekenen op onze verpleegkundigen.
Je kan steeds terecht bij Cathleen, Jellien, Hille of Sonja.

Je kan bij hen terecht voor:

 • Bloedafname (met prikaanvraag, zonder afspraak tijdens de prikmomenten)

 • Inspuitingen (zonder afspraak)

 • Vaccinaties

 • Wondzorg, verwijderen van hechtingen

 • Uitspuiten van oren

 • Uitstrijkjes

 • ECG

 • Spirometrie (longonderzoek)

 • Preventieonderzoek

 • Bloeddruk controle (enkel op afspraak)

 • Levensstijladvies: slaapadvies, rookstop, dieetadvies, bewegingsadvies

 • Diabeteszorg

 • Wilsbeschikking

Weet je niet goed bij welke zorgverlener je best een consultatie boekt? Vraag het even aan de praktijkassistenten. Zij helpen je graag verder bij het maken van je afspraak.

Ik hou ontzettend van menselijk contact. Ik maak graag tijd om samen een weg uit te stippelen volledig naar de mogelijkheden van het gezin en sta graag bij met goede raad en adviezen. Een persoonlijke begeleiding, een sterke vertrouwensband en laagdrempeligheid vind ik erg belangrijk.

Hille Beels - verpleegkundige - vroedvrouw

Leren is een levensproces, elke dag leren zowel professioneel als van medemensen vind ik belangrijk om een goede zorgverlener te zijn. Daarom volgde ik in ‘17-‘18 de extra opleiding als verpleegkundige in de huisartsenpraktijk. Ik hou van mensen en menselijkheid, samen met ons team en ons netwerk, streef ik naar gezondheid en geluk. Een gezond lichaam in een gelukkige geest en in een zorgzame buurt. Van mezelf vind ik dat ik betrouwbaar en heel aanspreekbaar ben. Ik vertaal graag van medische naar mensentaal.

Jellien De Corte - verpleegkundige

Als zorgverlener vind ik het belangrijk dat ik op maat van de patiënt werk. Tijd maken en nemen voor patiënten is noodzakelijk om zo goed mogelijk te kunnen helpen waar het nodig is. In mijn schoolcarrière heb ik sport, gezondheids- en welzijnswetenschappen gestudeerd. Nadien ben ik aan Karel de Grote Hogeschool afgestudeerd als verpleegkundige en heb ik nog een jaar bijgestudeerd om in een huisartsenpraktijk te werken. Bijkomend ligt mijn interesse ook bij verslavingsproblematieken. Naast mijn werk ben ik een levensgenieter, hou ik van mode en maak ik graag reizen.

Cathleen Gavel - verpleegkundige - vroedvrouw

Als verpleegkundige en vroedvrouw ben ik heel gepassioneerd bezig met mijn vak. Een gezonde geest in een gezond lichaam vind ik ontzettend belangrijk en vind het daarom fijn dat we zoveel ruimte krijgen om aan preventie te doen bij MediNet. Een zo natuurlijk mogelijk herstel bewaken en bespoedigen, maar evenzeer op de hoogte blijven van bestaande en nieuwe technieken die op de markt zijn, zijn mijn stokpaardjes. Wetenschappelijke onderbouwing in de gezondheidszorg vind ik hierbij een must.

Sonja Vergauwen - Sociaal verpleegkundige

Het verhaal van de “dame met de lamp” was bedtijdliteratuur. Toch heeft het lang geduurd voordat ik uiteindelijk verpleegkundige geworden ben. Hoe komt dat? Beslissingen en keuzes die je maakt, schrijven je eigen verhaal. Het is net dat wat mij fascineert en deed kiezen voor sociale verpleegkunde. Ik werk met uw verhaal, een levensloop die u mooi en uniek maakt. Dus heb je een verhaal, vraag of bekommernis die je wil delen? Kom gerust eens langs. Samen bekijken we hoe jouw verhaal verder verloopt