Griep

Iedereen mag en kan zich laten vaccineren bij ons. Zelfs kinderen vanaf 6 maanden oud.

Zwanger? Diabetes? Hartproblemen? Longproblemen? Werk je op een plek waar veel mensen samen zijn? 65 jaar of ouder? Is het antwoord ‘ja’, dan behoor je tot een risicogroep. Dan raden we je aan om je zeker te laten vaccineren. Het vaccin is in dat geval zelfs een pak goedkoper bij de apotheek.

Ook mensen die in contact komen met mensen uit de risicogroep laten zich best vaccineren, zo voorkom je het doorgeven van het griepvirus.

Bestel je voorschrift bij de praktijkassistenten via mail, telefonisch of aan de balie. Om het vaccin te laten zetten maak je een afspraak via de praktijkassistenten, zij bezorgen je een plaatsje bij de verpleegkundigen.

Wat kan je doen om griep te voorkomen?

Wat kan je doen om te genezen van griep?